Verouderde browser

U gebruikt een verouderde browser. DNB.nl werkt het beste met:

Uitnodiging Show & Tell van iForum op 28 november

Nieuwsbericht toezicht

Gepubliceerd: 16 november 2022

Overleg op kantoor

[Dit bericht is eerder deze maand gestuurd en is inmiddels niet meer actueel. Wilt u deze nieuwsberichten van DNB direct ontvangen, in plaats van eens per maand? Klik dan op ‘lees meer’] DNB nodigt u van harte uit voor de digitale Show & Tell 2022 van het iForum op 28 november van 15:30 tot 16:45 uur. 

Directe mailservice
U kunt zelf kiezen of u deze nieuwsberichten direct, wekelijks of maandelijks ontvangt. U kunt de frequentie wijzigen: in de mail waarin u dit bericht heeft gekregen, bij ‘Wilt u uw gegevens wijzigen?


In het iForum komen DNB en sector samen om de impact van technologische ontwikkelingen te bespreken en te onderzoeken. Ook verkennen we in het iForum mogelijkheden om de interactie tussen DNB en sector te verbeteren met inzet van digitalisering.

Jaarlijks organiseert het iForum de Show & Tell om te laten zien waar het afgelopen jaar aan is gewerkt en welke voordelen dit kan opleveren voor de sector. Wij nodigen hiervoor graag medewerkers uit van instellingen onder toezicht van DNB en/of AFM. Deze editie van de Show & Tell bevat meerdere demo’s van digitale oplossingen die het afgelopen jaar zijn gerealiseerd, zoals het portaal Mijn DNB.  

U kunt zich aanmelden via deze link: Aanmelding Show & Tell 2022  

We kijken ernaar uit om elkaar op 28 november digitaal te ontmoeten! 

iForum is onderdeel van Smart Supervisor strategie DNB  
DNB wil een data-gedreven toezichthouder zijn die door de inzet van digitale technieken haar toezicht efficiënter en effectiever maakt.  Het iForum is een onderdeel van deze strategie. In het iForum bespreken en onderzoeken we met de sector de impact van technologische innovaties, met als doel om tijdig te anticiperen op de impact van digitalisering op het toezicht en de sector. Zo staan interne en externe vernieuwingen in verbinding met elkaar.