Verouderde browser

U gebruikt een verouderde browser. DNB.nl werkt het beste met:

Verzekeringsmiddag op 22 september

Nieuwsbericht toezicht

Gepubliceerd: 02 september 2022

Uitnodiging verzekeringsmiddag 2022

De DNB Verzekeringsmiddag 2022 zal gehouden worden op donderdag 22 september in theater Spant! in Bussum. Het thema van deze middag is: omgaan met verandering.

Tijdens deze middag worden diverse actuele onderwerpen behandeld, waaronder de impact van de inflatie- en renteomgeving vanuit prudentieel perspectief, cybersecurity (interactieve game en toezichtperspectief), duurzaamheid, de nieuwe pensioenregelgeving en het verliesabsorberend vermogen van uitgestelde belastingen. Daarbij zal DNB inzicht geven in de stand van zaken van lopende DNB thema-projecten. Sprekers komen zowel vanuit DNB als ook vanuit partijen buiten DNB (o.a. Nationaal Cyber Security Centrum en EIOPA). De middag zal afgesloten door een boodschap van Erik van de Loo (hoogleraar organisatiegedrag INSEAD).

Meer informatie 

Voor meer informatie hierover verwijzen we u naar de uitnodiging die op 21 juli, per e-mail, is verzonden aan alle onder toezicht staande verzekeraars. Eventuele vragen kunnen worden gestuurd naar: verzekeringsmiddag@dnb.nl.  

Ontdek gerelateerde artikelen