Verouderde browser

U gebruikt een verouderde browser. DNB.nl werkt het beste met:

Informatiebijeenkomst over personentoetsingen DNB

Nieuwsbericht toezicht

[Dit bericht is eerder deze maand gestuurd en is inmiddels niet meer actueel. Wilt u deze nieuwsberichten over ons toezicht direct ontvangen, in plaats van eens per maand? Klik dan onderaan deze mail op de link ‘Wilt u uw gegevens wijzigen?’ en geef uw voorkeuren door.] 

Op 27 juni aanstaande organiseert DNB een digitale bijeenkomst over toetsingen, waarin we u informeren over het toetsingsproces en we graag uw vragen over het toetsingsproces en het toetsingsgesprek beantwoorden.

Gepubliceerd: 12 juni 2023

Vrouwelijke medewerker woont informatiebijeenkomst over toetsingen digitaal bij via een laptop

Tijdens de informatiebijeenkomst geven we een toelichting op wat instellingen en te toetsen personen kunnen verwachten tijdens het toetsingsproces.

Er komt onder andere aan bod hoe een toetsingsgesprek in zijn werk gaat, welke processtappen er zijn en welke voorbereidingen je kan treffen.  

Ook gaan we in op veel gestelde vragen over toetsingen en uiteraard is er veel ruimte voor vragen.

Praktische informatie

De informatiebijeenkomst is bedoeld voor iedereen die door ons getoetst zullen worden en verder voor iedereen bij financiële instellingen die met onze toetsingen te maken heeft. De digitale bijeenkomst vindt plaats via MS Teams, op dinsdag 27 juni van 15.00 uur tot 16.45 uur.

U kunt zich inschrijven tot en met vrijdag 23 juni. Dat doet u door hier te klikken. Het inschrijfformulier biedt de gelegenheid om vooraf vragen te stellen. Deze vragen zullen tijdens de informatiebijeenkomst beantwoord worden.

De bijeenkomst wordt plenair gestart, vervolgens vinden interactieve break-out sessies plaats. Om de bijeenkomst en de break-out-sessies soepel te laten verlopen, vragen wij u in het aanvraagformulier aan te geven aan welke break-out-sessie u wilt deelnemen.

Na inschrijving ontvangt u de inloggegevens. Mocht u vragen hebben, dan kunt u mailen naar A.M.P.Jansen@dnb.nl.