Verouderde browser

U gebruikt een verouderde browser. DNB.nl werkt het beste met:

Webcast Toezicht Verzekeraars voorjaar 2021

Nieuwsbericht toezicht

Gepubliceerd: 25 maart 2021

Webcast

In navolging van de succesvolle eerste digitale Verzekeringsmiddag van juli 2020 organiseert DNB op donderdag 22 april aanstaande opnieuw een webcast om met u gezamenlijk in contact te komen.

Centraal staan deze keer twee onderwerpen: De update van de Solvency II wetgeving en de impact van het vernieuwde pensioencontract op de verzekeringssector. De opening wordt verzorgd door Directeur Toezicht Else Bos. Divisiedirecteur Toezicht Verzekeraars Petra Hielkema geeft een toelichting op de rol en speerpunten van DNB bij de herziening van de Solvency II wetgeving. Bert Boertje, afdelingshoofd bij Toezicht Beleid voor Pensioenen en Verzekeraars zal de toelichting verzorgen op het nieuwe pensioencontract.

Nu er helaas nog geen mogelijkheid is om fysiek bij elkaar te komen maakt DNB graag opnieuw gebruik van deze digitale mogelijkheid om in dialoog te treden met de verzekeringssector. Dit betekent dat wij u bij inschrijving de gelegenheid geven om vooraf vragen te stellen die behandeld kunnen worden gedurende de webcast. Ook is er de mogelijkheid om interactief in de chat te reageren op wat u hoort. DNB waardeert het gesprek met u en is benieuwd naar uw mening en vragen.

Deze webcast vindt plaats op donderdag 22 april 2021, van 15:30 tot 17:00 uur. Binnenkort ontvangt u de link waarmee u zich kan inschrijven voor dit evenement.

Ontdek gerelateerde artikelen