Verouderde browser

U gebruikt een verouderde browser. DNB.nl werkt het beste met:

Niet gevonden wat u zocht?

Gepubliceerd: 01 januari 2015

De Nederlandsche Bank wil dat haar informatie toegankelijk is voor iedereen. Informatie van vandaag en informatie van vroeger.

Informatie van vroeger

Informatie van vroeger kan belangrijk zijn. Voor het publiek en voor professionals in de financiële sector. En voor onderzoekers, beleidsmakers en pers. Daarom worden oude pagina’s van de website bewaard.

Dagelijks wordt een kopie gemaakt van dnb.nl. Zoekt u informatie van vroeger? Kijk daarvoor in ons archief: https://dnb.archiefweb.eu/ 

Hoe werkt het webarchief?

U kunt op twee manieren informatie zoeken:

  • Zoekt u informatie die op de website stond voor de lancering van onze nieuwe website op 2 februari 2021? En staat deze informatie nu niet meer op dnb.nl? De oude website krijgt u in beeld door de kalender in de kolom rechts op 1 februari 2021 te zetten. U kan daarna door deze site navigeren. Let op: de zoekfunctie op de oude website werkt niet meer.
  • Zoeken op een onderwerp. Vul in een zoekterm in het zoekveld onder de kalender in de kolom links. Of gebruik de optie geavanceerd zoeken. Hoe specifieker de zoekterm(en) des te gerichter het zoekresultaat.
Ga naar het Archief