Verouderde browser

U gebruikt een verouderde browser. DNB.nl werkt het beste met:

Registratie TARGET2

Wilt u een verzoek doen tot deelname in het Single Shared Platform van TARGET2? Daarvoor vraagt De Nederlandsche Bank (DNB) u om de ondertekening van de akkoordverklaring voorwaarden. En om informatie te verstrekken voor de technische set-up van de deelnemer in het Single Shared Platform. Maak hiervoor gebruik van registratieformulieren.

Juridische documentatie

TARGET2 is juridisch gestructureerd als een veelvoud van betalingssystemen, met de hoogste mate van harmonisatie van de juridische documentatie van de centrale banken binnen de grenzen van hun eigen nationaal juridisch raamwerk. De Raad van Bestuur van de ECB heeft besloten tot deze juridische structuur.

Hieronder vindt u de juridische documentatie van DNB over TARGET2. Meer informatie over de juridische basis vindt u bij de website van de ECB.

TARGET2 Securities (T2S)

Wilt u een Dedicated Cash Account op het T2S-platform openen? Daarvoor vraagt DNB u informatie te verstrekken voor de technische set-up van deze rekening. Maak hiervoor gebruik van onderstaande registratieformulieren.

Juridische documentatie