Verouderde browser

U gebruikt een verouderde browser. DNB.nl werkt het beste met:

De Toezichtkalender is nu digitaal beschikbaar

Nieuwsbericht toezicht

Gepubliceerd: 23 december 2021

Man werkt thuis op laptop

Sinds kort kunt u de Toezichtkalender op ieder gewenst moment raadplegen in het Digitaal Loket Toezicht (DLT). De kalender geeft een actueel overzicht van geplande toezichtactiviteiten.

De digitale Toezichtkalender is voor vrijwel alle onder toezicht staande instellingen ingevoerd behalve voor de instellingen waarvan het toezicht wordt bepaald door de SSM methodologie van de ECB.

Waar kunt u de Toezichtkalender vinden?

Vanaf onze website kunnen de daarvoor geautoriseerde vertegenwoordigers rechtstreeks inloggen op DLT. Daar wordt de Dienst Toezichtkalender zichtbaar. Om gebruik te kunnen maken van de Toezichtkalender in DLT heeft u een eHerkenning nodig voor de webdienst  ‘Toezicht organisatiegegevens’.

Heeft u nog geen eHerkenning? Vraag deze aan via eherkenning.nl.

Heeft u wel eHerkenning maar nog geen toegang tot de juiste webdienst? Dan kunt u bij uw erkende leverancier eHerkenning toegang vragen tot de dienst ‘Toezicht organisatiegegevens’.

Toezichtkalender

De Toezichtkalender is instellingsspecifiek, eventuele toelichtingen daarbij worden door de betrokken toezichthouders aangereikt. Op 7 december publiceerde DNB toezichtplannen voor 2022. Deze kunt u lezen via deze link: DNB publiceert toezichtplannen voor 2022.

De Dienst Toezichtkalender is de eerste in een reeks van nieuwe diensten die worden aangeboden. Via het iForum is de sector betrokken bij de ontwikkeling ervan. Op termijn kan ook de Toezichtkalender voor 2022 via Mijn DNB worden ingezien. Houd nieuwsupdates in de gaten!

Heeft u na het lezen nog vragen? U kunt ons bereiken via 0800 020 1068 en info@dnb.nl.