Verouderde browser

U gebruikt een verouderde browser. DNB.nl werkt het beste met:

Nieuwe website DNB

Nieuwsbericht toezicht

Gepubliceerd: 25 maart 2021

Vrouw met laptop met de nieuwe site van DNB open

We hebben een geheel nieuwe website. Sommige informatie vindt u vanaf nu op een andere plaats terug. Dus als u favorieten, links of bookmarks ingesteld heeft, vragen we u die eenmalig aan te passen.

Voor de sector

Voor instellingen die onder ons toezicht staan, blijft alle benodigde informatie beschikbaar, via een link ‘Voor de sector’. Er is een login-icoontje naar de digitale loketten e-Line, het Digitaal Loket Rapportage en Digitaal Loket Toezicht. In het archief kunt u te allen tijde oude informatie terugvinden, ook van de oude website. Volgt u op de nieuwe DNB-site een oude link, dan doen we ons best om u naar de juiste informatie te linken. Maar soms zult u via de vernieuwde zoekfunctie de voor u vertrouwde informatie te vinden.

Oude publicaties vindt u in archief

Recente DNB-publicaties staan gewoon op onze nieuwe website. Zo zijn de nieuwsbrieven van 2020 hier te vinden. Oudere publicaties vindt u terug in het archief. Via de zoekbalk kunt u de publicatie zoeken die u nodig heeft.

Vragen?

Heeft u vragen over de nieuwe website, of kunt u niet vinden wat u zoekt? Misschien staat het antwoord bij de meest gestelde vragen. U kunt ook contact opnemen met onze publieksvoorlichting.