Verouderde browser

U gebruikt een verouderde browser. DNB.nl werkt het beste met:

Het externe vermogen biedt zicht op de (financiële) verwevenheid van de Nederlandse economie met die van andere landen. Door de aanwezigheid van bijzondere financiële instellingen worden zowel de vorderingen als de verplichtingen aanzienlijk groter. Het netto extern vermogen is het saldo van de vorderingen van Nederland op het buitenland en de verplichtingen van Nederland aan het buitenland. Het netto extern vermogen is op te splitsen in een saldo directe investeringen, een saldo effecten, een saldo financiële derivaten, de officiële reserves en een saldo overig financieel verkeer.

Let op! DNB werkt er hard aan om de kwaliteit van haar statistieken te waarborgen. Om dit op een toekomstbestendige manier te doen, worden diverse systemen momenteel gemigreerd. Grafiek 1 en grafiek 2 in dit dashboard worden daarom later dan gebruikelijk vernieuwd. De grafieken worden uiterlijk op 30 juni 2022 bijgewerkt. Onze excuses voor het ongemak.

Dashboards

Beursindices

Dit dashboard presenteert de toonaangevende beursindices voor Nederland (AEX, All-Share en Midkap), de VS (Dow Jones en Nasdaq) en Japan (Nikkei).

Bekijk het dashboard over Beursindices